Produsele noastre

sau

Cosul tau de cumparaturi

0 produse
0.00 RON
Plateste

Cum comand ?

Pasul 1 : Crearea contului. Inregistrarea

Pentru a cumpara online produsele Forever este necesar sa ai un cont. Il poti crea acum sau la finalizarea comenzii.

Pentru crearea contului acceseaza link-ul "Autentificare".

Completeaza toate campurile cu datele corecte:

Nume si prenume, CNP (sau seria actului de identitate pentru persoanele nerezidente), e-mail, telefon

Adresa completa

Alege parola

In cazul in care esti NC/FBO, introdu ID-ul  (pentru ca punctajul aferent comenzilor la pret PRV sa intre pe numarul tau de identificare) si o alta adresa de email decat cea folosita in mod normal (Atentie, pretul produselor este PRV – Pret Recomandat de Vanzare). Atentie! Daca ai deja cont pe site-ul www.comenziforever.ro , sectiunea NC/FBO, introducerea aceleiasi adrese de e-mail te va transfera direct in contul tau de NC/FBO, unde comanda minima este de 50 euro + TVA.

Dupa introducerea completa a datelor apasa pe butonul "Inregistrare". Toate aceste informatii au caracter confidential si vor putea fi accesate numai de catre operatorii Forever.

Dupa verificarea tuturor datelor de inregistrare, vei primi pe adresa de e-mail un mesaj de validare a contului. In cazul in care informatiile furnizate nu sunt complete, vei primi pe adresa de e-mail un mesaj cu pasii de corectare.

Pasul 2 : Autentificarea

Dupa crearea contului, trebuie sa te autentifici pentru a putea face comenzi.

Pasul 3 : Adaugarea produselor in cos

Navigheaza prin categoriile de produse din meniu sau scrie denumirea produsului dorit in casuta CAUTA pentru a-l localiza imediat.

Selecteaza produsele pe care doresti sa le cumperi apasand butonul "Adauga in cos", apoi butonul "Comanda".

Pe masura ce adaugi produse, acestea se vor regasi in cosul de cumparaturi din partea dreapta a paginii. In cazul in care doresti sa modifici cosul de cumparaturi, ai posibilitatea de a sterge orice articol sau de a schimba cantitatile selectate. Dupa efectuarea modificarilor, apasa butonul "Actualizeaza"pentru afisarea noului continut al cosului de cumparaturi.

Dupa ce ai selectat toate produsele dorite, apasa butonul "Comanda".

Pasul 4 : Casa. Finalizarea comenzii.

Dupa apasarea butonului "Comanda", se va deschide o pagina in care se afiseaza intreaga comanda si ti se cere adresa de livrare.

Completeaza aici ID-ul persoanei care ti-a recomandat site-ul nostru. Dupa ce completezi toate campurile pentru nume, adresa, numar de telefon telefon, CNP, adresa e-mail apasa butonul „Trimite".

Ultimul pas in lansarea comenzii – in aceasta pagina ti se afiseaza intreaga comanda, la care se adauga si taxa de transport. In cazul in care doresti o alta adresa de livrare fata de cea de facturare, semnalizeaza acest lucru utilizand campul corespunzator. Apasand butonul TRIMITE vei ajunge in pagina de E-Payment. Odata finalizata plata, vei primi pe adresa de e-mail o chitanta cu toate datele comenzii.

Pentru orice problema legata de plasarea comenzilor, te rugam sa ne contactezi pe adresa de e-mail comenzi@foreverliving.ro, in atentia departamentului comenzi, sau la numarul de telefon 0800 80 2563 sau 021 222 00.22

Iti multumim si iti dorim cumparaturi placute pe site-ul nostru.