Produsele noastre

sau

Cosul tau de cumparaturi

0 produse
0.00 RON
Plateste

Conditii de livrare

Coletul poate fi expediat imediat, daca ai plasat comanda in timpul orelor de program (9 am - 16 pm), de luni pana vineri. In cazul in care plasezi comanda in afara intervalului orar amintit, coletul va fi expediat in urmatoarea zi lucratoare.

Coletul se livreaza in 48 de ore oriunde in tara, mai putin in zonele greu accesibile, unde termenul de livrare este de 72 de ore (3 zile lucratoare). Coletele cu adresa de livrare in Bucuresti ajung la destinatie in 24 de ore. In cazul in care acest lucru nu se respecta, te rugam sa ne semnalezi orice abatere. Atentie! Produsele se livreaza doar la adrese postale din Romania.

Livrarea produselor se face prin Fan Curier iar costul livrarii produselor este calculat in functie de adresa de destinatie si raportat la volumul si greutatea coletului.

La livrarea coletelor nu se vor mai percepe taxe suplimentare sau alte comisioane de catre curier.

Conditii de returnare

Conform reglementarilor in vigoare, un produs poate fi returnat. Cumparatorul are dreptul  sa se retraga din Contract, de a returna un produs fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Pentru returnare este obligatorie pastrarea integritatii ambalajelor, respectiv a produselor. Clientul va primi inapoi contravaloarea produsului/produselor, dar va suporta pe cheltuiala proprie costurile de returnare.

Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a produselor comandate.

In cazul in care cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur.

Model de formular de returnare:

 Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract. - Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*) - Comandate la data (*)/primite la data (*) (*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz. - Numele consumatorului (consumatorilor) - Adresa consumatorului (consumatorilor) - Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

- Data