Produsele noastre

sau

Cosul tau de cumparaturi

0 produse
0.00 RON
Plateste

Conditii de livrare

Daca ati ales sa achitati produsele comandate prin virament bancar (si efectuati plata in contul nostru deschis la BRD), coletul se expediaza numai dupa primirea confirmarii platii. Termenul in care puteti efectua plata este de 3 zile lucratoare. Daca in termen de 3 zile lucratoare nu ati platit produsele comandate prin acest site, comanda dvs. se anuleaza. Nu se accepta confirmarile trimise pe fax cu scopul de a grabi livrarea coletului. Din momentul confirmarii platii, coletul se livreaza in 48 de ore oriunde in tara, mai putin in zonele foarte indepartate, unde termenul de livrare este de 72 de ore (3 zile lucratoare).  Comenzile cu livrare in Bucuresti, plasate pana in ora 13:00 vor fi livrate in aceeasi zi.

In cazul platii online prin card bancar, coletul poate fi expediat imediat, daca ati plasat comanda in timpul orelor de program (9 am - 15 pm, de luni pana vineri). In cazul in care achitati produsele prin card bancar in afara intervalului orar amintit, coletul va fi expediat in urmatoarea zi lucratoare.

Pentru clientii Forever Living care achizitioneaza produse cu o valoare cumulata de minim 2 puncte pe aceeasi comanda livrarea este gratuita (fiecare produs detine un punctaj calculat in functie de volum si valoare). 

La livrarea coletelor nu se vor mai percepe taxe suplimentare sau alte comisioane de catre curier."

  • Livrarea comenzilor facute de NC/FBO se face prin Atlassib si Pelegrin 
  • Punctajele sunt in functie de valoare

Conditii de returnare

Conform reglementarilor in vigoare, un produs poate fi returnat. Cumparatorul are dreptul  sa se retraga din Contract, de a returna un produs fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Pentru returnare este obligatorie pastrarea integritatii ambalajelor, respectiv a produselor. Clientul va primi inapoi contravaloarea produsului/produselor, dar va suporta pe cheltuiala proprie costurile de returnare.

Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a produselor comandate.

In cazul in care cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur.

Model de formular de returnare:

 Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract. - Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*) - Comandate la data (*)/primite la data (*) (*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz. - Numele consumatorului (consumatorilor) - Adresa consumatorului (consumatorilor) - Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

- Data