Produsele noastre

sau

Cosul tau de cumparaturi

0 produse
0.00 RON
Plateste

Conditii de livrare

Daca ati ales sa achitati produsele comandate prin virament bancar (si efectuati plata in contul nostru deschis la BRD), coletul se expediaza numai dupa primirea confirmarii platii. Termenul in care puteti efectua plata este de 3 zile lucratoare. Daca in termen de 3 zile lucratoare nu ati platit produsele comandate prin acest site, comanda dvs. se anuleaza. Nu se accepta confirmarile trimise pe fax cu scopul de a grabi livrarea coletului. Din momentul confirmarii platii, coletul se livreaza in 48 de ore oriunde in tara, mai putin in zonele foarte indepartate, unde termenul de livrare este de 72 de ore (3 zile lucratoare).  Comenzile cu livrare in Bucuresti, plasate pana in ora 13:00 vor fi livrate in aceeasi zi.

In cazul platii online prin card bancar, coletul poate fi expediat imediat, daca ati plasat comanda in timpul orelor de program (9 am - 15 pm, de luni pana vineri). In cazul in care achitati produsele prin card bancar in afara intervalului orar amintit, coletul va fi expediat in urmatoarea zi lucratoare.

In baza O.G. 130/2000, clientii Forever Living au dreptul sa notifice in scris comerciantului ca doresc sa renunte la achizitia produselor, fara a se percepe penalitati in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

In cazul returnarii produselor, costurile retur sunt suportate de catre client.

 

Pentru clientii Forever Living care achizitioneaza produse cu o valoare cumulata de minim 2 puncte pe aceeasi comanda livrarea este gratuita (fiecare produs detine un punctaj calculat in functie de volum si valoare). 

La livrarea coletelor nu se vor mai percepe taxe suplimentare sau alte comisioane de catre curier."

  • Livrarea comenzilor facute de NC/FBO se face prin Atlassib si Pelegrin 
  • Punctajele sunt in functie de valoare