Produsele noastre

sau

Cosul tau de cumparaturi

0 produse
0.00 RON
Plateste

Cum comand ?

Pasul 1 : Crearea contului. Inregistrarea

Accesati site-ul www.comenziforever.ro .

Pentru a cumpara produse Forever online este necesar sa aveti un cont, pe care trebuie sa il creati la prima vizita pe site, accesand link-ul “Autentificare" -> "Creeaza-ti cont".  Aici trebuie sa completati toate campurile cu datele corecte :

  • Nume si prenume, CNP, E-mail, telefon
  • Adresa completa (cea care apare in baza noastra de date, urmand ca atunci cand lansati comenzi sa modificati de fiecare data cu cea de livrare)
  • ID-ul de NC/FBO si alegerea parolei

Dupa introducerea completa a datelor apasati pe butonul “Inregistrare”.  Toate aceste informatii au caracter confidential si vor putea fi accesate numai de catre operatorii Forever.

Dupa ce vor fi verificate toate datele de inregistrare veti primi pe adresa de e-mail deja introdusa un mesaj de validare a contului dvs. In caz in care informatiile furnizate de dvs. nu sunt complete, veti primi pe adresa de e-mail un mesaj de respingere a crearii contului, precum si motivul acestei respingeri.

Toate conturile sunt verificate si validate de luni pana vineri, intre orele 9-17 ( in timpul programului ).

Dupa ce vi se valideaza contul puteti merge la pasul urmator, si anume Autentificarea.

Pasul 2 : Autentificarea

Dupa crearea contului, trebuie sa va autentificati pentru a putea face comenzi. Acest lucru presupune introducerea adresei de e-mail si a parolei alese la pasul 1.

Pasul 3 : Adaugarea produselor in cos

Navigati prin categoriile de produse aflate in meniul din partea dreapta sus sau scrieti denumirea produsului dorit in casuta CAUTA pentru a-l localiza imediat.

Selectati produsele pe care doriti sa le cumparati apasand butonul “Adauga in cos” si apasati butonul "Actualizeaza" si apoi butonul “Comanda”.In cazul in care doriti sa modificati produsele din cos aveti posibilitatea de a sterge orice articol sau de a modifica cantitatea acestuia. Dupa efectuarea modificarilor pentru afisarea noilor date folositi butonul “Actualizeaza”.

Pe masura ce adaugati produse, acestea se vor regasi in cosul de cumparaturi din partea dreapta a paginii. Tot in cosul de cumparaturi puteti selecta cantitatea produselor comandate.

Valoarea minima a comenzii este de 50 Euro fara TVA

Dupa ce ati selectat toate produsele dorite apasati butonul “Comanda”.

Pasul 4 : Casa. Finalizarea comenzii.

Din noua pagina care se deschide la apasarea butonului "Comanda", selectati modalitatea de facturare: persoana fizica sau persoana juridica. Pentru a putea primi  factura pe persoana juridica, plata trebuie facuta tot pe persoana juridica. De asemenea, trebuie sa trimiteti la sediul central din Bucuresti, Bd. Aviatorilor nr. 3, Sector 1, cod 011852 si actele firmei, dupa cum urmeaza:

  • statutul firmei - actul constitutiv sau rezolutia (in cazul PFA, II, IF). Obligatoriu trebuie sa apara persoana inscrisa in Forever care sa detina cel putin 50% din entitate.
  • certificatul de inregistrare
  • C.I.F. in scopuri de TVA (numai pentru platitorii de TVA)
  • Contractul MLM semnat si stampilat (optional), iar apoi trimis in original la sediul firmei
  • declaratie pe proprie raspundere asociat, daca sunt cel putin doi asociati in entitate
  • autorizatia de practica (unde este cazul)

Se accepta numai firmele care au unul din urmatoarele coduri CAEN: 4618 sau 4619 (exceptie fac cabinetele medicale individuale).

In cazul in care doriti sa primiti coletul la o alta adresa decat cea cu care sunteti inregistrat va rugam sa introduceti toate datele necesare: adresa completa si un numar de telefon de contact in cazul in care este o alta persoana la primirea coletului.

Dupa ce ati completat fiecare camp, pentru a finaliza comanda, apasati butonul “Trimite” . Dupa apasarea acestui buton veti primi pe adresa de email indicata o chitanta cu toate detaliile comenzii dvs., inclusiv numarul de comanda. Va rugam insistent sa treceti pe foaia de depunere seria comenzii atunci cand faceti plata.

Important: Termenul limita in care puteti plati produsele dupa plasarea comenzii pe siteul www.comenziforever.ro este de 3 zile lucratoare. In caz contrar, comanda dvs. va fi anulata.

Totodata, va rugam sa nu rotunjiti suma comenzii in cazul in care platiti prin ordin de plata.

Pentru orice problema legata de plasarea comenzilor, va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail office@foreverliving.ro, in atentia departamentului comenzi, sau sa ne contactati la numarul de telefon 021 222 89 23.

Va multumim si va dorim cumparaturi placute pe siteul nostru.